Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağdaş ve yapmacık bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve gönül rahatlığı verici bir renktir. Antrasit rengi ile hak bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda güzel bir aş damı rengi olarak ikrar edilir çünkü besin maddelerini vurgularken diğer renklere göre daha iştah açıcı görünmelerini sağlamlar.

Biryoğun alanda kullanılan derin antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle cenkan her insanın favori renkleri arasındadır.

Henüz çok minimal ve modern bir biçim elde kılmak istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında yer yer parafin, yağız ve gri tonları size kebir bir suhulet katkısızlayacak. Yaşam meydanınızda bir alanda antrasit rengi sıkı bir şekilde kullanın.

Mücella ve bağ çeken bir gri tonu olan parlak gri hem daire ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne sprey boya çıkıyor.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda peyda gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası yahut yatak odası gibi ana mekanlarda kullanıldığında odalara yapmacık bir dokunuş goldfix ekler ve gayrı göstermelik unsurlarla kolaylıkla intibak esenlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıya heldiğinde ortaya çıkan skorlar şu şekildedir:

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan kolaylık aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden yıldızlı duvar rengi boyasıdır. Başka mobilya ve eşyaların rengi ile zahmetsiz intibak sağlamlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını aptalfedin. Bu bilgilendirici kılavuz, antrasit gri dekorasyon mekanınızın estetiğini tezyit etmek dâhilin mefkûre eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz atak bir yer yaratmanız namına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda zemin aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya mebdelandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Özel tasarımı sayesinde yek baskı ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu seyahat olanakı sağlamlar.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir zemin yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabil renklere sahip eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek kucakin ise gri duvar boyası yakın bir intihap olacaktır.

Report this wiki page